Thaçi ngushëllon familjen Nushi

Zëvendëskryeministri dhe shef i diplomacisë së Kosovës, Hashim Thaçi e ka ngushëlluar familjen Nushi, me rastin e vdekjes së akademik Pajazit ...

POSTUAR 00:57 / 03.09.2015

​MKRS me aktivitete në Lipjan nis “Ditët e Rinisë 2015”

“Ditët e Rinisë” këtë vit nisin me dinamikë më të shtuar përmes ...

POSTUAR 23:39 / 02.09.2015

Mimoza Kusari-Lila ngushëllon familjen Nushi

Kryetarja e Gjakovës Mimoza Kusari-Lila ngushëllon familjen Nushi, me rastin e...

POSTUAR 22:40 / 02.09.2015

Një klasë në “Ismail Qemajli” bojkoton mësimin

Derisa sot në të gjitha shkollat e Kosovës është mbajt mësimi i rregullt, ...

POSTUAR 19:34 / 02.09.2015

Orët e shumta duke parë televizor, ju marrin vite nga jeta

Sipas një studimi britanik, slogani ishte “televizori vret”, ai shkurton jetën me 22 minuta për çdo orë që ju kaloni para ekranit të televizorit...

POSTUAR 16:13 / 01.09.2015

BMW M2 CSL lansohet vitin e ardhshëm

Edhe pse modeli standard M2 ende nuk është shpalosur zyrtarisht, që pritet të ndodhë muajin e ardhshëm, kompania BMW, sipas disa medieve, është duke përgatitur ...

POSTUAR 12:34 / 02.09.2015