Drejtoria e Gjeodezisë, ka proceduar mbi 10 mijë lëndë

Komiteti për Gjeodezi, Kadastër, Pronë (KGJKP) ka miratuar raportin e punës 6-mujore të drejtorisë së linjës, të cilin e ka prezantuar ...

POSTUAR 13:19 / 28.07.2015

Përçarje në LDK-në e Prizrenit

Dega e LDK-së në Zhur nuk është e kënaqur me angazhimin e kuvendarëve dhe ...

POSTUAR 12:49 / 28.07.2015

Mungesa e reshjeve, përcillet me reduktime të ujit të pijes

Drejtori i njësisë së ”Hidroregjioni jugor”, Njazi Bytyçi, tha se ...

POSTUAR 12:32 / 27.07.2015

LDK: Kjo është humbja që po i shkaktohet kryeqytetit

Sipas LDK-së, përjashtimi nga puna i punëtorëve të komunës së Prishtinës...

POSTUAR 09:24 / 27.07.2015