Veliu: Nderim dhe përulje për dëshmorët dhe të rënët

Komuna e Podujevës ka shënuar 5 Majin – Ditën e Dëshmorëve dhe të Rënëve me një manifestim të organizuar në kompleksin memorial të ...

POSTUAR 17:53 / 05.05.2015

Mbi 2500 fëmijë në situatë rruge

Institucionet shtetërore, në bashkëpunim me organizatat joqeveritare janë ...

POSTUAR 09:43 / 05.05.2015

Shekulli:Basha, i punësuar në Holandë, fiton 26 mijë euro

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është punësuar në Holandë, ...

POSTUAR 08:56 / 05.05.2015

Rama vonohet në konferencë kërkon falje

Kryeministri Edi Rama ka mbërritur me afro 30 minuta vonesë në një aktivitet...

POSTUAR 18:10 / 04.05.2015