Nxënësit tentojnë të shkojnë në ekskursion pa leje

Nxënësit e tri shkollave të mesme të Komunës së Podujevës, të cilët kishin planifikuar që sot të realizonin një ekskursion nëpër Kosov...

POSTUAR 11:51 / 30.04.2016

“E-Kioska” e Prishtinës, merr çmimin e parë në Tiranë

Çmimin e pranoi drejtori i Administratës në Komunën e Prishtinës, Nuhi ...

POSTUAR 23:22 / 29.04.2016

Njësiti për monitorim i KFOR-it turk, në Gjilan

Njësiti për monitorim i KFOR-it turk, sot edhe zyrtarisht është vendosur n...

POSTUAR 20:00 / 29.04.2016

Komuna e Prishtinës me plan për 1 dhe 2 Maj

Komuna e Prishtinës ka bërë një plan në lidhje me ditën ndërkombëtare t...

POSTUAR 13:40 / 29.04.2016

Mungesa e gjumit mund të shkaktojë dëme në zemër

Shpeshherë qëndrojmë deri vonë, qoftë duke u qasur në rrjetet sociale apo duke shikuar TV, edhe pse e dimë që të nesërmen duhet të zgjohemi herët dhe do të b...

POSTUAR 10:00 / 30.04.2016

Porsche prezanton versionin e ri të Cayenne

Makina që pritet të dalë në shitje më vonë gjatë këtij viti, ka eksterier me ngjyrë të zezë me rrotat 20-inç RS Spyder...

POSTUAR 08:58 / 29.04.2016