Podujeva rrit shpenzimet, shumicën i jep për paga

Drejtori i Buxhetit dhe Financave në Komunë e Podujevës, Isuf Latifi ka deklaruar se shpenzimet e buxhetit për tre muajt e parë të këtij viti ...

POSTUAR 08:32 / 01.05.2016

Mohohet kalimi i Izet Ibrahimit në Vetëvendosje

Ish udhëheqësit e Nisma për Kosovën në Drenas, kanë mohuar se Izet ...

POSTUAR 23:02 / 30.04.2016

​Kryesia e NISMË-s në Ferizaj jep dorëheqje

​Kryesia e NISMË-s në Ferizaj jep dorëheqje, kundër koalicionit me AAK-n...

POSTUAR 22:32 / 30.04.2016

Mos menaxhimi i mirë i mbeturinave, sjelle rrezik

Mos menaxhimi i mirë i mbeturinave, sjelle rrezik për qytetarët e Komunës s...

POSTUAR 21:49 / 30.04.2016

Mungesa e gjumit mund të shkaktojë dëme në zemër

Shpeshherë qëndrojmë deri vonë, qoftë duke u qasur në rrjetet sociale apo duke shikuar TV, edhe pse e dimë që të nesërmen duhet të zgjohemi herët dhe do të b...

POSTUAR 10:00 / 30.04.2016

Porsche prezanton versionin e ri të Cayenne

Makina që pritet të dalë në shitje më vonë gjatë këtij viti, ka eksterier me ngjyrë të zezë me rrotat 20-inç RS Spyder...

POSTUAR 08:58 / 29.04.2016