Dezinsketohen oborret e dy familjeve, kundër rriqrave

Sot është duke u bërë dezinsketimi kundër rriqrave, në oborret e dy familjeve, njëra në Dragobil dhe tjetra në Bellanic...

POSTUAR 13:00 / 04.05.2015

Banorët ‘bllokojnë’ lagjen Velania

Banorët e lagjes “Velania”, respektivisht të rrugëve “Xhemajli Berisha...

POSTUAR 11:47 / 04.05.2015

Përkujtohet gazetari Kerim Lewton

Në Viti në ditën ndërkombëtare të mediave, është përkujtuar gazetari i ...

POSTUAR 22:40 / 03.05.2015

KEDS-i duhet t'i paguaj komunës qiranë

Kuvendit komunal të Ferizajt në seancën e fundit jo pak punë i ka dalë edhe...

POSTUAR 14:16 / 03.05.2015

Pija ideale për një fytyrë të shkëlqeshme

Për të pasur një organizëm sa më të shëndetshëm është e rëndësishme që ju të përdorni një pije të rëndësishme të përbërë prej katër përbërësish...

POSTUAR 13:50 / 04.05.2015

Margot Robbie nis xhirimin e skenave të `Suicide Squad`

Margot Robbie është shfaqur për herë të parë në shesh-xhirimin e filmit ‘Suicide Squad’ ditën e diel, aty ku nisi xhirimet e skenave në Toronto të Kanadas...

POSTUAR 13:46 / 04.05.2015