Masa për parandalimin dhe luftimin e etheve hemorragjike

Kryesuar nga Ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani, u mbajt takimi i Këshillit Ndërministror për parandalimin dhe luftimin e Etheve hemorragjike...

POSTUAR 15:19 / 01.08.2015

Vdes lojtari i Kosovës së Vushtrrisë

Ilir Menxhiqi, lojtari i Kosovës së Vushtrrisë, ka ndërruar jetë sot në m...

POSTUAR 14:58 / 01.08.2015

U hap panairi artizanal në Malishevë

Krahas veshjeve popullore dhe punimeve tjera zbukuruese, në këtë panair jan...

POSTUAR 13:07 / 01.08.2015

Në gusht, sa shumë dasma…

​Edhe nëse nuk marton ndonjë të afërm, është thuajse e sigurt që në ...

POSTUAR 12:46 / 01.08.2015