SHBA kanë strehuar vetëm 1.000 refugjatë sirianë

Zëdhënësi i Shtepisë së Bardhë, Josh Earnest tha se imazhet e refugjatëve në Evropë janë një "përkujtim i errët e tagrit tragjik" që po vuajnë njerëzit e pafajshëm të përfshirë në luftë në Siri.

Kosova ka tri sfida për në BE

Sfida kryesore, të cilën Kosova duhet ta eliminojë në rrugën e integrimit t...

POSTUAR 07:31 / 04.09.2015

Turqia vazhdon përkrahjen ndaj Kosovës

Ministrja për Dialog e Qeverisë së Republikës së Kosovës, Edita Tahiri, ...

POSTUAR 20:08 / 03.09.2015

Beogradi: Po e shkruajmë statutin e ASK me ekspert të huaj

Ekipi i ngushtë që do të punojë në tekst do të ketë më shumë se 10 ...

POSTUAR 18:05 / 03.09.2015

Vuloviq ankohet se është maltretuar nga polici kosovar

Pas kontrollit të dokumenteve, ka thënë Vuloviqi, polici ka kërkuar që të shkyçen nga komunikacioni dhe të heqin shenjat...

POSTUAR 20:36 / 03.09.2015

Thaçi ngushëllon familjen Nushi

Zëvendëskryeministri dhe shef i diplomacisë së Kosovës, Hashim Thaçi e ka ...

POSTUAR 00:57 / 03.09.2015

​MKRS me aktivitete në Lipjan nis “Ditët e Rinisë 2015”

“Ditët e Rinisë” këtë vit nisin me dinamikë më të shtuar përmes ...

POSTUAR 23:39 / 02.09.2015

Mimoza Kusari-Lila ngushëllon familjen Nushi

Kryetarja e Gjakovës Mimoza Kusari-Lila ngushëllon familjen Nushi, me rastin e...

POSTUAR 22:40 / 02.09.2015

Helmi i grerzës vdes qelizat e kancerit

Shkencëtarët në Brazil besojnë se helmi i një grerëze braziliane vdes qelizat e kancerit dhe mund të jetë arma për kurimin e tij...

POSTUAR 10:12 / 03.09.2015

Anglia teston rrugët që do të karikojnë makinat

Një “eksperiment” në Angli shpreson të rrisë ndjeshëm gamën e makinave elektrike, duke prezantuar rrugët që mund të karikojnë automjetet ndërkohë që ato ...

POSTUAR 11:43 / 03.09.2015