Rend i gjatë për pasaporta

Një ditë, pasi Komisioni Evropian edhe zyrtarisht rekomandoi heqjen e vizave p...

POSTUAR 09:44 / 05.05.2016

Kryetari Veseli takohet me Mogherinin

Sot, kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, pret në ...

POSTUAR 09:47 / 05.05.2016

SHBA, sondazhet favorizojnë Clinton

Sipas të dhënave të medias amerikane sot Clinton do të grumbullonte 54% të ...

POSTUAR 07:52 / 05.05.2016

Investime prej 19.5 milionë euro në qytetin e Mitrovicës

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, takoi përfaqësuesit e 21 bizneseve vendore dhe ndërkombëtare që parashihet të investojnë n...

POSTUAR 16:38 / 04.05.2016

Gjilani, model për arsim cilësor në nivel Republike

Gjilani tashmë është model dhe pikë referente të një arsimi cilësor në ...

POSTUAR 15:13 / 04.05.2016

Mitrovica shpall ditët e biznesit

Me rastin e shënimit të ditëve të biznesit në komunën e Mitrovicës, ...

POSTUAR 10:59 / 04.05.2016

Rahoveci inkason 337 mijë euro

Komuna e Rahovecit për tre muaj ka inkasuar mbi 337 mijë euro nga 1 158 014 ...

POSTUAR 16:15 / 03.05.2016

Si të jeni më komunikativ

Vështirësia për të folur dhe për t`u dukur më komunikativ, sidomos kur njiheni me njerëz të rinj, ndodhë pasi që nuk dini si duhet të silleni me ta dhe t`i bë...

POSTUAR 21:01 / 04.05.2016

Automjetet pa drejtues, akord historik

Gjiganti botëror i kërkimit, “Google”, i cili që prej vitit 2009 është duke testuar makinat pa drejtues, duket se ka ndërmarrë një hap edhe më të madh në ...

POSTUAR 09:18 / 05.05.2016