Nesër dihen mënyrat e reagimit për pronat rreth Manastirit

Nesër bëhen publike hapat e parë që do t’i ndërmerr komisioni i dalë nga Asambleja Komunale e Deçanit, lidhur me kundërshtimin e vendimit t...

POSTUAR 23:31 / 30.05.2016

Inaugurohet objekti i shkollës `Abendin Rexha-Sandokani`

Është inauguruar objekti i ri i shkollës `Abedin Rexha-Sandokani` me një ...

POSTUAR 16:22 / 30.05.2016

Banorët e Bazhdarhanes kërkojnë furnizim të rregullt me ujë

Banorët e një pjese të lagjes Bazhdarhane në Prizren kanë shprehur pakënaq...

POSTUAR 15:38 / 30.05.2016

​46 mijë ndërtime pa leje në Prishtinë

Prishtina duke qenë kryeqyteti i Kosovës ka numrin më të madh të banorëve ...

POSTUAR 15:28 / 30.05.2016

Ndikimi i diellit në trupin tuaj

Dielli ka anët e tij pozitive dhe negative. Kalimi i kohës në diell ka anët e veta pozitive dhe ato negative, të cilat do t’i mësoni më posht...

POSTUAR 14:31 / 30.05.2016

Kina krijon autobusin që do të ecë mbi makinat

Dizenjuesit e “Transit Elevated Bus” në Kinë, kanë publikuar një model të fundit të autobusit. Ky autobus do të përshkojë rrugën sipër makinave të tjera...

POSTUAR 15:43 / 30.05.2016