UPZ hap konkurs për 1224 studentë të rinj

Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti”, në konkursin plotësues për vitin e parë të studimeve Bachelor, do të regjistrojë edhe 1224 student...

POSTUAR 09:37 / 04.09.2015

Universiteti i Gjilanit ka shpallur konkursin plotësues

Universiteti i Gjilanit“Kadri Zeka”, në vitin e parë të studimeve, në ...

POSTUAR 07:27 / 04.09.2015

Vuloviq ankohet se është maltretuar nga polici kosovar

Pas kontrollit të dokumenteve, ka thënë Vuloviqi, polici ka kërkuar që të ...

POSTUAR 20:36 / 03.09.2015

Thaçi ngushëllon familjen Nushi

Zëvendëskryeministri dhe shef i diplomacisë së Kosovës, Hashim Thaçi e ka ...

POSTUAR 00:57 / 03.09.2015

Helmi i grerzës vdes qelizat e kancerit

Shkencëtarët në Brazil besojnë se helmi i një grerëze braziliane vdes qelizat e kancerit dhe mund të jetë arma për kurimin e tij...

POSTUAR 10:12 / 03.09.2015

Anglia teston rrugët që do të karikojnë makinat

Një “eksperiment” në Angli shpreson të rrisë ndjeshëm gamën e makinave elektrike, duke prezantuar rrugët që mund të karikojnë automjetet ndërkohë që ato ...

POSTUAR 11:43 / 03.09.2015