Shkolla `Prenk Jakova` në grevë

Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova”, në Prishtinë që sot ka filluar grevën e cila po mbahet në ish-objektin eshkollës Ekonomike...

POSTUAR 10:04 / 01.09.2015

Vushtrria kërkon ndihmën e MMPH-së për legalizimin

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, ka pritur sot në ...

POSTUAR 17:10 / 31.08.2015

Prishtinë: Çdo gjë gati për fillimin e vitit të ri shkollor

Drejtoresha e Drejtorisë Komunale të Arsimit Arbërie Nagavci mbajti sot takim...

POSTUAR 16:32 / 31.08.2015

Shkollat e Gjilanit gati për fillimin e vitit të ri mësimor

Komiteti i Arsimit ka shqyrtuar të hënën përgatitjet për fillimin e vitit t...

POSTUAR 14:26 / 31.08.2015