​VV e gatshme për zgjedhje

U bënë bashkë për një kauzë kundër “Zajednicës”. Edhe më shumë i ...

POSTUAR 15:17 / 04.10.2015

Elezaj propozon tryezë mbipartiake për dalje nga bllokada

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës të Ushtrisë Çlirimtare t...

POSTUAR 13:20 / 04.10.2015

Leskaj polemizon në KE me Conten për Kosovën

Nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Valentina Leskaj ka ngritur si shqet...

POSTUAR 11:46 / 04.10.2015

Gjilani në Konventën e kryetarëve të Komunave në Bruksel

Pas projektit të fituar muaj më parë për implementimin e efiçiencës së energjisë, përkatësisht për hartimin e SEAP, Komuna e Gjilanit ësht...

POSTUAR 13:55 / 02.10.2015

Në Malishevë, pa asnjë rast me fatalitet nga EHK

Në vitin 2015, nuk është shënuar asnjë rast me infeksion nga EHKK...

POSTUAR 13:41 / 02.10.2015

100 të rinj nga Rahoveci aderojnë në AAK

AAK-së i janë bashkuar 100 të rinj nga Rahoveci. Në një ngjarje krejt të ...

POSTUAR 13:39 / 02.10.2015

Universiteti “Kadri Zeka” filloi vitin e ri akademik

Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, në mënyrë solemne është bër...

POSTUAR 16:47 / 01.10.2015

Pse nuk humbim më në peshë si dikur?

Të humbësh në peshë është e vështirë, dhe vazhdon të bëhet më e vështirë. Sipas ekspertëve ky nuk është një justifikim por është shkenc...

POSTUAR 08:48 / 03.10.2015

MINI Cooper me version të ri të veçantë

Kompania MINI ka përgatitur një version të ri të veçantë, Cooper JERMYN, i cili është i dedikuar vetëm për tregun japonez dhe raportohet se në dispozicion do t...

POSTUAR 11:02 / 01.10.2015