Prishtina e Tirana festojnë pavarësinë e ShBA-ve

Ambasadorja e SHBA-së në Kosovë, Tracey Jacobson do të jetë nikoqire e ...

POSTUAR 08:43 / 02.07.2015

Kuvendi sot me dy seanca

Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mbajë sot dy seanca, nga të cilat e ...

POSTUAR 07:26 / 02.07.2015

Nisin patrullimet e përbashkëta policore Kosovë – Shqipëri

Policia e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë kanë nënshkruar marrëveshjen për ...

POSTUAR 13:13 / 01.07.2015