Afërditën e kap nostalgjia

Duke përcjell ‘Miss Universe’ 2015 modelja shqiptare Afërdita Dreshaj është kthyer pas në kohë dhe ka kujtuar momentet kur ka përfaqësuar Kosovën në këtë ...

POSTUAR 16:40 / 26.01.2015