Jashari kërkon nga rektori zbatimin e vendimit

Mjafton të ketë nota kaluese gjatë shkollimin obligativ fillor dhe atë të ...

POSTUAR 20:37 / 21.11.2014

Urdhërarrest për doktoreshën Gjina Zeqiri

Mosarrestimi i Gjina Zeqirit nga zyrtarët e Prokurorisë Themelore të Prishtin...

POSTUAR 20:29 / 21.11.2014

Rruga e Kombit këtë vit jepet me koncesion

Rruga e Kombit do të jepet me koncesion brenda këtij viti, por tarifa që ...

POSTUAR 19:48 / 21.11.2014

Diasporatv
Zog

Kërkohet sanksionim më i rëndë për fëmijët problematik

Fëmijët problematikë që ndryshe kanë marrë pseudonimin“Kikirikët” për shkak të sjelljeve asociale që ata kanë, vazhdojnë të jetë ...

POSTUAR 20:52 / 21.11.2014

Premtohen autobus të rinj në kryeqytet

Drejtoria e Shërbimeve Publike, në Komunën e Prishtinës synon që të gjitha...

POSTUAR 16:04 / 21.11.2014

Tetë familje të pastrehë bëhen me shtëpi

Tetë familje të pastrehë në Istog tashmë janë bërë me shtëpi...

POSTUAR 14:20 / 21.11.2014

Filloi ndërtimi i ujëmbledhësit në Panorc

Komuna e Malishevës, ka filluar të realizoj edhe një projekt shumë jetik pë...

POSTUAR 09:29 / 21.11.2014

Roselyn Sanchez tërhoqi vëmendjen e të gjithëve gjatë eventi

Roselyn Sanchez tërhoqi vëmendjen e të gjithëve gjatë eventit Latin Grammy Aëards të enjten. Mbrëmja ishte për muzikën latine, por askush nuk ka mundur t’...

POSTUAR 14:55 / 21.11.2014