Mënyra për të luftuar ftohjen

Të rriturit ftohen mesatarisht 2 deri në 4 herë në vit.Ndërsa ditët e ftohta po afrohen dhe temperaturat po ulen,ja disa truke nga specialistët e shëndetit të ...

POSTUAR 09:23 / 25.11.2015

BMW Alpina me 600 KF (Foto)

Modeli Alpina B5 është prezantuar këtë vit, në panairin e veturave në Gjenevë, në seri të re “Edition 50”, duke festuar kështu përvjetorin e 50-të të ...

POSTUAR 12:25 / 24.11.2015