Liria e mediave e kërcënuar në të gjithë botën

Në Ditën e Lirisë së Shtypit mbahen me dëshirë fjalime të mëdha. Por ë...

POSTUAR 10:39 / 03.05.2016

Izolimi përfundon nesër

Kosova përfundimisht ka plotësuar të gjitha rekomandimet që Komisioni ...

POSTUAR 09:42 / 03.05.2016

Aeroporti i Prishtinës vazhdon të jetë i mbyllur

Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari”, ende nuk është hapur për udhëtar...

POSTUAR 09:10 / 03.05.2016

Dërguti: I nderuam të rënët e masakrës së Studimes

Deputetja e Vetëvendosjes, Aida Dërguti ka theksuar se masakra e Studimes në komunën e Vushtrrisë, shënon një nga ngjarjet më të tmerrshme ...

POSTUAR 16:31 / 02.05.2016

Vendosja e shtatores së Adem Jasharit, peticioni i rrejshëm

Vendosja e shtatores së Komandantit Legjendarë Adem Jashari në Dragash, ka ...

POSTUAR 15:35 / 02.05.2016

​Sot nis festivali “Hasi Jehon”

Edicioni i 27 i Festivalit folklorik "Hasi Jehon" nis sonte, në Kodrën e ...

POSTUAR 09:32 / 02.05.2016

Podujeva rrit shpenzimet, shumicën i jep për paga

Drejtori i Buxhetit dhe Financave në Komunë e Podujevës, Isuf Latifi ka ...

POSTUAR 08:32 / 01.05.2016