Edhe një natë e rëndë për Kosovën, vazhdojnë ikjet

Kosova dita ditës po zbrazet, e këtë më së miri po e tregojnë pamjet e ...

POSTUAR 07:18 / 31.01.2015

​18 vjet nga rënia e Zahir Pajazitit

Sot bëhen 18 vjet nga rënia e komandant Zahir Pajazitit dhe bashkëluftëtarë...

POSTUAR 07:52 / 31.01.2015

Selimi: Kësaj qeverie i intereson veç pushteti

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi ka vlerësuar se imazhi i ...

POSTUAR 08:14 / 31.01.2015

Mbi 1000 qytetarë të Prishtinës në ditë “përgatiten” të ikin

Komuna e Prishtinës njofton se numri i certifikatave të cilat lëshohen brenda ditës në shërbimin e gjendjes civile- përfshirë edhe Bashkësit...

POSTUAR 17:29 / 30.01.2015

AAK: Nuk tolerojmë më injorim ndaj Këshilltarëve

Grupi i Këshilltarëve Komunal të AAK-së, përmes një komunikate, thonë se ...

POSTUAR 16:50 / 30.01.2015

LDK nderon Fadil Feratin

Kryeministri Mustafa, ka vlerësuar lartë kontributin e të ndjerit Ferati...

POSTUAR 15:01 / 30.01.2015

Komuna e Podujevës, asnjë vrasje në vitin 2014

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi i Komunës së Podujevës ka mbajtur...

POSTUAR 14:43 / 30.01.2015

Molla për Fytyrën

Molla nuk bën mirë vetëm për shëndetin. Ajo është po kaq efikase edhe sa i takon trajtimeve estetike. Të mirat që përfitojmë prej mollës janë të njohura q...

POSTUAR 13:34 / 31.01.2015

Justin mbush 34

Justin Randall Timberlake, shumë herë i njohur si JT, sot bëhet 34 vjeç. Është një këngëtar amerikan i rrymave POP, R&B dhe një aktor...

POSTUAR 08:34 / 31.01.2015