Ahmeti në mesin e halleve të banorëve të Bardhoshit

Kanalizimi, rrugët, ndriçimi dhe mbeturinat, janë problemet kryesore që po ballafaqohen qytetarët e Bardhoshit të komunës së Prishtinës...

POSTUAR 21:23 / 17.12.2014

Banorët e Lismirit pa transport publik

Për banorët e fshatit Lismir të Fushë Kosovës, qyteti nuk është larg. Por...

POSTUAR 20:15 / 17.12.2014

Ferizaj: Ndihmohen fermerët me lopë qumështore

Drejtoria për Bujqësi dhe Pylltari i Ferizajt në kuadër të një projekti mb...

POSTUAR 17:26 / 17.12.2014

Ndahet mish për 500 familje në Mitrovicë

Janë shpërndarë të mërkurën mish për 500 familje me gjendje të rëndë ...

POSTUAR 17:23 / 17.12.2014

Ftoi, vetitë dhe vlerat e tij

Ftoi është një lloj peme e familjes “Cydonia” e që i përket nënfamiljes “Maloidare”. Ky emër latin rrjedh nga qyteti i dikurshëm i Kydonia, e që sot ...

POSTUAR 17:02 / 17.12.2014