Selimi: Qeveria po bën lojë me çështjen e ushtrisë

Anëtari i Komisionit për Mbikëqyrjen e FSK-së, Rexhep Selimi, ka thënë se ...

POSTUAR 09:02 / 04.09.2015

Tekstet shkollore me përmbajtje fyese për shqiptarët

Shqiptarët e Maqedonisë prejardhjen e kanë nga Shqipëria veriore dhe e mesme...

POSTUAR 07:55 / 04.09.2015

Kosova ka tri sfida për në BE

Sfida kryesore, të cilën Kosova duhet ta eliminojë në rrugën e integrimit t...

POSTUAR 07:31 / 04.09.2015

Universiteti i Gjilanit ka shpallur konkursin plotësues

Universiteti i Gjilanit“Kadri Zeka”, në vitin e parë të studimeve, në afatin e dytë të konkursit për vitin akademik 2015-2016, do të ...

POSTUAR 07:27 / 04.09.2015

Vuloviq ankohet se është maltretuar nga polici kosovar

Pas kontrollit të dokumenteve, ka thënë Vuloviqi, polici ka kërkuar që të ...

POSTUAR 20:36 / 03.09.2015

Thaçi ngushëllon familjen Nushi

Zëvendëskryeministri dhe shef i diplomacisë së Kosovës, Hashim Thaçi e ka ...

POSTUAR 00:57 / 03.09.2015

​MKRS me aktivitete në Lipjan nis “Ditët e Rinisë 2015”

“Ditët e Rinisë” këtë vit nisin me dinamikë më të shtuar përmes ...

POSTUAR 23:39 / 02.09.2015

Helmi i grerzës vdes qelizat e kancerit

Shkencëtarët në Brazil besojnë se helmi i një grerëze braziliane vdes qelizat e kancerit dhe mund të jetë arma për kurimin e tij...

POSTUAR 10:12 / 03.09.2015

Anglia teston rrugët që do të karikojnë makinat

Një “eksperiment” në Angli shpreson të rrisë ndjeshëm gamën e makinave elektrike, duke prezantuar rrugët që mund të karikojnë automjetet ndërkohë që ato ...

POSTUAR 11:43 / 03.09.2015