EPP mesazh LDK-së

Kryetari i Partive Popullore të Evropës (EPP), Joseph Daul, i ka dërguar nj...

POSTUAR 13:48 / 30.05.2015

Si zgjedhet Kryetari i LDK-së?

Lidhja Demokratike e Kosovës të dielën zgjedh liderin e saj, për një mandat...

POSTUAR 12:53 / 30.05.2015

Rama, Vucic do të nënshkruajnë protokollin për autostradën

Projekti i autostradës Nish-Merdare –Prishtinë-Tiranë –Durrës do të ...

POSTUAR 12:45 / 30.05.2015

Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Modifikohet Audi RS6 Avant

Audi Exclusive kësaj radhe është përkujdesur për modifikimin e modelit Audi RS6 Avant, i cili është duke u ekspozuar në Audi Forum Neckarsulm...

POSTUAR 09:27 / 29.05.2015