Veseli: Demokratike mbrojtja e të drejtave të punëtorëve

Shërbyesit civilë janë shërbyes në institucionet publike të vendit tonë ...

POSTUAR 20:30 / 28.01.2015

Opozita takohen për protestë

Lëvizja Vetëvendosje, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nisma për ...

POSTUAR 19:48 / 28.01.2015

Haradinaj: Do të ketë zgjedhje në qershor

Kosova po shkon drejtë zgjedhjeve të reja në qershor. Ky është parashikimi ...

POSTUAR 18:25 / 28.01.2015

Qytetarët e Gjilanit provojnë me të madhe migrimin

Pavarësisht thirrjeve se migrimi ilegal drejt vendeve të BE-së nuk është zgjidhje dhe se këto shtete nuk japin azil për kosovarët, këta të ...

POSTUAR 20:10 / 28.01.2015

Dje në Prishtinë protesta, në qytete tjera qetë

Dje në Prishtinë kishte protestë. Por në qytetet e tjera të vendit, ...

POSTUAR 20:07 / 28.01.2015

“Kombinati i Duhanit” i rikthehet Gjilanit

Gjiganti gjilanas i njohur më herët si “Kombinati i Duhanit”, tash me ...

POSTUAR 17:31 / 28.01.2015

Mimoza Kusari bëhet edhe ndrikull

Kryetarja e Gjakovës sot është bërë ndrikull...

POSTUAR 17:23 / 28.01.2015