Sot është bërë ndërrimi i orës

Sot është bërë ndërrimi i orës, pasi akrepat e saj kanë shkuar plotë 60 ...

POSTUAR 09:22 / 29.03.2015

Qindra vdekje nga ajri i ndotur

Si pasojë e ndotjes së ajrit në Kosovë brenda vitit shkaktohen 835 vdekje t...

POSTUAR 09:13 / 29.03.2015

Shoqata Nëna Terezë rikthen aksionin “Blej dhe dhuro”

Për të dytën herë rradhazi, me iniciativë të Shoqatës Humanitare Bamirë...

POSTUAR 09:16 / 29.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës kanë bashkuar forcat për të përmirësuar infrastrukturën komunale n...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti nj...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Arrestohet një mësimdhënës për ngacmim seksual

Në Mitrovicë është arrestuar një profesor i edukatës fizike, si i dyshuar ...

POSTUAR 20:32 / 26.03.2015

Efektet e shëndetshme të dafinës

Lulet e dafinës janë me ngjyrë të verdhë të zbehtë në të gjelbër, rreth 1 cm diametër, dhe ato çelin dyshe pranë një gjetheje. Gjethet janë 6-12 cm të ...

POSTUAR 11:50 / 29.03.2015

Tim Kuk udhëheq listën e 50 liderëve të 2015

Drejtori i Përgjithshëm i Kompanisë Aple kryeson listën me 50 emrat e liderëve më të suksesshëm të 2015, një klasifikim ky i revistës “Fortune...

POSTUAR 15:12 / 27.03.2015