Qeveria fton qytetarët për maturi dhe tolerancë

Qeveria e Republikës së Kosovës e ka përcjellë me kujdes protestën e ...

POSTUAR 15:10 / 27.01.2015

Shqipëria mbështet Kosovën në anëtarësimin në NATO

Qeveria shqiptare është e vendosur për mbështetjen e pakursyer sa i përket ...

POSTUAR 13:39 / 27.01.2015

Yagcilar falënderon SHBA-të për mbështetjen e vazhdueshme

Ambasadorja e Amerikës, Tracey Ann Jacobson, ka zhvilluar një takim në ...

POSTUAR 10:35 / 27.01.2015