​“Krijo dhuratën tënde” për fëmijët me nevoja të veçanta

Disa artikuj ushqimor, lodra, e gjësende të tjera që do të lumturonin një fëmijë, mund t’i fusni dhe t’i dërgoni në qendrën rinore në ...

POSTUAR 22:53 / 21.12.2014

Vehapi: Nuk e kam ndërmend të jap dorëheqje

Kryetari i Rahovecit, Idriz Vehapi, nuk e ka në plan t’ia plotësojë dëshir...

POSTUAR 15:34 / 21.12.2014

Strehimi për skamnorët mbetët sfidë për komunën e Ferizajt

Si kudo në Kosovë edhe në komunën e Ferizajt, nevojat për strehimin e ...

POSTUAR 15:25 / 21.12.2014

Bahtiri i premton djalit të minatorit financim shkollimi

“Jam Malsor Istrefi. Jam djalë i minatorit. Familjen e kam të papun...

POSTUAR 09:54 / 21.12.2014

“Martesa është e lodhshme”

Angelina Jolie ka thënë për një revistë australiane se “martesa dhe fëmijët janë një punë e lodhshme...

POSTUAR 11:30 / 22.12.2014