Largojeni dhjamin përmes këtyre ushqimeve

Për të rënë në peshë çdokush duhet të dijë momentin kur trupi i tij djeg yndyra. Tanimë po i afrohemi stinës së pranverës dhe të gjithëve na lind dëshira ...

POSTUAR 21:39 / 07.02.2016

Ja Ferrari, që u shit për 28 milionë euro

“Maksimumi i maksimumit”. Kështu e konsideruan ekspertët e historisë së “Ferrarit”, makinën klasike që u shit për 28 milionë euro në një ankand. U bë ...

POSTUAR 21:44 / 07.02.2016