Rahoveci fillon spërkatjen kundër rriqrave

Për të parandaluar pickimet e mundshme të qytetareve nga rriqrat, komuna e Rahovecit, ka filluar fushatën e spërkatjes së zonave të ndryshme ...

POSTUAR 09:50 / 30.06.2015

​Pishina e Gërmisë hapet këtë verë

Përmes një postimi në Facebook, Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend ...

POSTUAR 14:10 / 29.06.2015

20 familje të Lagjes së Dëshmorëve morën çelësat e shtëpive

Në lagjen e Dëshmorëve në Balloc të Podujevës, sot bë përurimi dhe dorë...

POSTUAR 13:37 / 29.06.2015

Banorët e Kalabrisë në hall me kundërmimin e kanalizimeve

Kërkesa të ndryshme kanë shtruar banorët e lagjes “Kalabria”, mirëpo ...

POSTUAR 11:57 / 29.06.2015