Pejanët në kafiteri me revole

Policia në Pejë gjatë një operacioni policor nëpër disa kafiteri ka gjetur dhe konfiskuar dy revole dhe ka arrestuar dy persona...

POSTUAR 12:57 / 03.10.2015

Fshatrat e Dragashit dhe Suharekës pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar se në kuadër të punimeve në trasenë e linjës Kosovë– ...

POSTUAR 08:31 / 03.10.2015

​Fushë Kosova me Urgjencë të re

Fushë Kosova është bërë sot me Shërbimin e ri të Urgjencës, e cila ësht...

POSTUAR 22:13 / 02.10.2015

Lëndohen 5 persona pas përfundimit të ndeshjes në Kaçanik

Pesë persona kanë pësuar lëndime të lehta trupore kryesisht në pjesën e ...

POSTUAR 17:56 / 02.10.2015

Pse nuk humbim më në peshë si dikur?

Të humbësh në peshë është e vështirë, dhe vazhdon të bëhet më e vështirë. Sipas ekspertëve ky nuk është një justifikim por është shkenc...

POSTUAR 08:48 / 03.10.2015

MINI Cooper me version të ri të veçantë

Kompania MINI ka përgatitur një version të ri të veçantë, Cooper JERMYN, i cili është i dedikuar vetëm për tregun japonez dhe raportohet se në dispozicion do t...

POSTUAR 11:02 / 01.10.2015