Kerry uron shqiptarët për 28 Nëntorin

Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry ka dërguar një mesazh për Shqipërin...

POSTUAR 08:40 / 27.11.2014

Ikje nga shteti pa perspektivë

Në pamundësi të gjetjes së një vendi të punës dhe në mungesë të ...

POSTUAR 08:19 / 27.11.2014

Zhvillime të reja rreth vrasjes së vëllezërve Bytyçi

Autoritetet serbe pritet të publikojnë së shpejti akuzat ndaj ish oficerëve ...

POSTUAR 21:35 / 26.11.2014

Diasporatv
Zog

Malisheva nuk e do Gjakovën?

Anëtar të KK të Malishevës, kërkuan, që të pezullohet çdo bashkëpunim me institucionet në regjionin e Gjakovës...

POSTUAR 08:55 / 27.11.2014

Sot hapet Panairi 'Blej shqip"

Sot, hapet panairi i prodhimeve shqiptare në Prishtinë, nën organizimin e ...

POSTUAR 08:33 / 27.11.2014

Parashikimi i motit për ditët e ardhshme

Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, sot mbi vendin tonë do të ...

POSTUAR 08:21 / 27.11.2014

Grup i përbashkët punues për rregulloren e transportit

Sot u mbajt diskutimi i dytë me taksistët e Prishtinës lidhur me ...

POSTUAR 21:27 / 26.11.2014