Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Shitja e Superb Combi të ri pritet të fillojë në shtator

Kompania 'Škoda' në fillim të këtij viti ka prezantuar gjeneratën e re të modelit të saj më të madh, Superb, por vetëm në version Liftback...

POSTUAR 16:45 / 26.05.2015