Shqiptarja braktisë burrin dhe dy vajzat, shkon në ISIS

Një grua shqiptare me banim në Leçe të Italisë ka braktisur bashkëshortin dhe dy vajzat e saj, dhe ka ikur për t’u bashkuar me terroristët e...

POSTUAR 20:35 / 29.01.2015

Ylli Hoxha: Sami Hamiti simbol i korrupsionit në Prishtinë

Grupi i asamblistëve të Lëvizjes “Vetëvendosje” në Komunën e Prishtin...

POSTUAR 18:11 / 29.01.2015

Mbi 2 mijë e 7000 aplikime për legalizim të ndërtimeve

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani ka vizituar Komunë...

POSTUAR 17:56 / 29.01.2015

Fitim Selimi zyrtarisht është bërë pjesë e AAK-së

Nënkryetari i komunës së Lipjanit, Fitim Selimi edhe zyrtarisht është bër...

POSTUAR 15:04 / 29.01.2015

Studim: Gjumi cilësor në rini ruan kujtesën në pleqëri

Studimi i publikuar në revistën "Perspectives on Psychological Science" tregon ndikimin pozitiv të gjumit në aftësitë e të kujtuarit dhe të mësuarit...

POSTUAR 16:35 / 29.01.2015

Calvin Harris i buzëqesh fati

Pas Celine Dion, Britney Spears dhe Mariah Carey edhe Calvin Harris i shtohet listës, duke nënshkruar kontratën miliarda dollarësh për të performuar në qytetin e ...

POSTUAR 10:00 / 30.01.2015