Papandreu:Çamëria i përket historisë

“Greqia ra ne një krize ekonomike, por unë besoj qe arsyeja për këtë krize ekonomike, është kriza politike...

POSTUAR 21:17 / 24.01.2015

Komuna vë gurthemelin e Bibliotekës pa marrë lejen e MKRS-së

Në fillim të muajit dhjetor kryetari i Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja me...

POSTUAR 09:16 / 24.01.2015

​Naser Rrustemaj kryetar i Odës së Infermierëve dhe Mamive

Kuvendi i Odës së Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë shë...

POSTUAR 19:40 / 23.01.2015

Certifikohet kryetari i Graçanicës

Vladeta Kostiq, nga radhët e Listës Serbe , edhe zyrtarisht është shpallur ...

POSTUAR 18:18 / 23.01.2015

Ngrënia e qepës së kuqe vret qelizat e kancerit

Disa e pëlqejnë e disa se pëlqejnë shkaku i shijes pikante, apo si pasojë e erës në gojë që e lë pas. Mirëpo, sugjerohet ta konsumoni për shumë arsye shë...

POSTUAR 14:29 / 24.01.2015