Kush ishte Xhafer Deva

Dje në Mitrovicë u dogj shtëpia muze (e pa mirëmbajtur fare) e Xhafer Devës...

POSTUAR 09:06 / 29.03.2015

Mustafa beson se Lista Serbe do të kthehet në Qeveri

Kryeministri Isa Mustafa, beson se strukturat paralele serbe që operojnë në ...

POSTUAR 21:26 / 28.03.2015

Emisioni i RTK-së për Down Syndrome mblodhi 35 mije euro

35.130 euro u mblodhën deri më sot, për ndërtimin e qendrës së komunitetit...

POSTUAR 21:29 / 28.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës kanë bashkuar forcat për të përmirësuar infrastrukturën komunale n...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti nj...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Arrestohet një mësimdhënës për ngacmim seksual

Në Mitrovicë është arrestuar një profesor i edukatës fizike, si i dyshuar ...

POSTUAR 20:32 / 26.03.2015