LDK nuk do ta ndryshojë dialogun

Lidhja Demokratike e Kosovës mund ta udhëheq dialogun me Serbinë pas ...

POSTUAR 09:03 / 29.11.2014

Mosbesimi mban peng parlamentin

Ndërkohë, probleme të mëdha po dalin edhe në përzgjedhjen e emrave të ...

POSTUAR 08:52 / 29.11.2014

PDK-LDK, sherr për ministritë

Madje kjo besohet se është edhe arsyeja e shtyrjes së seancës konstituive p...

POSTUAR 08:30 / 29.11.2014

Diasporatv
Zog

OVL e UÇK-së thërret demonstrata kundër Rektorit Zejnullahu

Ditëve në vazhdim, u vendos që të mbahen takime mobilizuese me struktura drejtuese dhe anëtarësinë e gjerë, ku do të përcaktohen detajet e ...

POSTUAR 18:47 / 28.11.2014

Blej Shqip për fuqizimin ekonomik të vendit

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti dhe ministri i Zhvillimit Ekonomik i Shqip...

POSTUAR 12:16 / 28.11.2014

50 mijë vizitorë në shtëpinë e Lidhjes së Prizrenit

Ky vit ka shënuar numër rekord të vizitorëve që nga paslufta, pasi numri i ...

POSTUAR 08:38 / 28.11.2014

Në Gjykatën Themelore të Gjilanit ngritet një aktakuzë

Ai iku nga vendi e krimit. Ai u arrestua në Kosovë në janar të këtij viti ...

POSTUAR 15:58 / 27.11.2014

Modë, e kuqja tendeca e dimrit

Dimri është padyshim stina e dëborës dhe përveç ngrohtësisë, shpesh ka nevojë edhe për pak ngjyrë. Këtë mund ta bëni fare lehtë duke përdorur një fustan ...

POSTUAR 11:08 / 28.11.2014