Gjermania mbeshtet Kosovën në procesin e integrimit në BE

Ministri i Integrimit Evropian, Bekim Çollaku ka zhvilluar sot një takim me ...

POSTUAR 12:51 / 28.01.2015

Hyseni: Protestë e dështuar

Ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni, ka deklaruar se organizatorë...

POSTUAR 11:17 / 28.01.2015

Serbia insiston për bisedime rreth Trepçës

Drejtori i ashtuquajturës Zyre për Kosovë, Marko Gjuriq, insiston se do të ...

POSTUAR 09:38 / 28.01.2015

Mitrovica ka mungesë të mjekëve specialistë

Gjendja e aktuale në shëndetësi dhe masat që duhet ndërmarrë për përmirësimin e saj u diskutuan gjatë një takimi në mes të drejtuesve ...

POSTUAR 11:48 / 28.01.2015

KDI: Asamblistët e Dragashit vetëm 64 pyetje për ekzekutivin

Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar “Fletënotimin” i cili përmban...

POSTUAR 11:10 / 28.01.2015

Anulohet kontrata për eliminimin e qenve endacakë

Zyra për media e komunës së Podujevës njofton se kryetari i kësaj komune ...

POSTUAR 10:53 / 28.01.2015

Koordinatori i TIKA-s vizitoi MAP-in

Koordinatori i TIKA-së, Eyup Yavuz Umutlu, me bashkëpunëtorë, vizitoi ...

POSTUAR 09:17 / 28.01.2015