Largohen mbeturinat inerte në Prishtinë

Kompania Rajonale e Mbeturinave “Pastrimi”, ka njoftuar se sot dhe nesër do të bëjë largimin e mbeturinave inerte të cilat janë të ...

POSTUAR 07:41 / 28.08.2015

​OSHP gjen shkelje në një tender të komunës së Skenderajt

Organi Shqyrtues i Prokurimit(OSHP) sot ka anuluar tenderin e komunës së ...

POSTUAR 00:19 / 28.08.2015

Jep dorëheqje drejtori i Qendrës së Paraburgimit në Prizren

Në vazhdën e zhvillimeve në Shërbimin Korrektues të Kosovës, Drejtori i ...

POSTUAR 18:35 / 27.08.2015

Drejtoria e Arsimit rinovon 48 shkolla të kryeqytetit

Në vazhdën e përgatitjeve për vitin e ri shkollor, Drejtoria e Arsimit të ...

POSTUAR 12:16 / 27.08.2015