Fillon gjykimi kundër Oliver Ivanoviq

Ka filluar të mërkurën gjykimi kundër, Oliver Ivanoviq dhe katër personave ...

POSTUAR 12:12 / 18.12.2014

Opozita e quajnë presidenten të njëanshme

Partitë opozitare kanë vlerësuar se presidentja, Atifete Jahjaga ka treguar ...

POSTUAR 11:24 / 18.12.2014

Arrestohet një serb që kontrabandonte kosovarë

Policia e Kosovës ka arrestuar një shtetas të Serbisë në pikën kufitare...

POSTUAR 11:08 / 18.12.2014

Podujevë: Mbëltohen drunj dekorativë dhe asfaltohen rrugë

Në disa rrugë dhe parqe të qytetit në Podujevës këto ditë janë mbëltuar drunj dekorativë, me çka po realizohet një pjesë e projekteve t...

POSTUAR 11:37 / 18.12.2014

Asfaltohen rrugë në fshatin Revuç

Në kuadër të investimeve për kompletimin e infrastrukturës rrugore në ...

POSTUAR 09:38 / 18.12.2014

PDK: Lutfi Haziri po luan me 35 anëtarët e KK të Gjilanit

Grupi i Këshilltarëve Komunal të PDK-së në Gjilan e vlerëson se qeverisja ...

POSTUAR 22:55 / 17.12.2014

Ahmeti në mesin e halleve të banorëve të Bardhoshit

Kanalizimi, rrugët, ndriçimi dhe mbeturinat, janë problemet kryesore që po ...

POSTUAR 21:23 / 17.12.2014

Soni Malaj në formë perfekte

Këngëtarja Soni Malaj ka realizuar një set të ri fotografik, ku shfaqet në formë perfekte...

POSTUAR 12:03 / 18.12.2014