Serbia insiston për bisedime rreth Trepçës

Drejtori i ashtuquajturës Zyre për Kosovë, Marko Gjuriq, insiston se do të ...

POSTUAR 09:38 / 28.01.2015

100 policë dhe 50 protestues kërkuan ndihmë në QKUK

Janë më shumë se 100 policë që kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Qendr...

POSTUAR 09:28 / 28.01.2015

Komuna nuk i kompenson dëmet në pronat private

Në protestën e organizuar të martën në Prishtinë, përveç dhjetëra të l...

POSTUAR 08:36 / 28.01.2015

Ja shkaku i dhimbjes së kokës

Dhimbja e kokës është një fenomen shqetësues për shumë persona shpesh ne priremi të marrim medikamente pa e ditur se përdorimi i tyre mund të jetë dhe shkaku i...

POSTUAR 17:15 / 27.01.2015

Stewart: Fund filmave, kam nevojë të marr frymë

Aktorja Kristen Stewart e cila bëri mjaft zhurmë në mediat rozë kohë më parë për shkak të një tradhtie, kërkon të reflektojë për jetën e saj...

POSTUAR 09:06 / 28.01.2015