Diasporatv
Zog

Blej Shqip për fuqizimin ekonomik të vendit

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti dhe ministri i Zhvillimit Ekonomik i Shqipërisë, Arben Ahmetaj bën hapjen zyrtare të panairit “Blej shqip...

POSTUAR 12:16 / 28.11.2014

50 mijë vizitorë në shtëpinë e Lidhjes së Prizrenit

Ky vit ka shënuar numër rekord të vizitorëve që nga paslufta, pasi numri i ...

POSTUAR 08:38 / 28.11.2014

Në Gjykatën Themelore të Gjilanit ngritet një aktakuzë

Ai iku nga vendi e krimit. Ai u arrestua në Kosovë në janar të këtij viti ...

POSTUAR 15:58 / 27.11.2014

Malisheva nuk e do Gjakovën?

Anëtar të KK të Malishevës, kërkuan, që të pezullohet çdo bashkëpunim ...

POSTUAR 08:55 / 27.11.2014

Modë, e kuqja tendeca e dimrit

Dimri është padyshim stina e dëborës dhe përveç ngrohtësisë, shpesh ka nevojë edhe për pak ngjyrë. Këtë mund ta bëni fare lehtë duke përdorur një fustan ...

POSTUAR 11:08 / 28.11.2014