Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Audi ‘R8 e-tron’ tani pa shofer

Koncepti i Audi R8 e-tron,ka dy motor elektrik, secili prodhon 170kW për të dërguar kështu në total 456 kuaj-fuqi dhe duke bërë që vetura të nxitojë nga 0 në ...

POSTUAR 21:59 / 26.05.2015