Hapet zyra e këshilltarit komunal për bujqësi në Gjilan

Zyra e cila solemnisht është hapur për këshilltarin komunal për bujqësi, gjendet në objektin ku sot është Drejtoria e Bujqësisë dhe ...

POSTUAR 12:32 / 29.01.2015

KDI: 36 % e çështjeve të ngritura në interes për qytetarët

KDI ka publikuar “Fletënotimin” i cili përmban analizë dhe notim për pun...

POSTUAR 10:08 / 29.01.2015

Qytetarët e Gjilanit provojnë me të madhe migrimin

Pavarësisht thirrjeve se migrimi ilegal drejt vendeve të BE-së nuk është ...

POSTUAR 20:10 / 28.01.2015

Dje në Prishtinë protesta, në qytete tjera qetë

Dje në Prishtinë kishte protestë. Por në qytetet e tjera të vendit, ...

POSTUAR 20:07 / 28.01.2015

Bieber kërkon falje publike

Justin Bieber ndoshta në çaste reflektimi , veçanërisht pas një episodi për emisionin më të ndjekur në SHBA, atë të Ellen Degeneres, i ka kërkuar falje ...

POSTUAR 12:51 / 29.01.2015