Jahjaga: Gjykata Speciale s’e cenon rendin kushtetues

Presidentja Atifete Jahjaga ka thënë se duhet një konsensus i gjerë shoqë...

POSTUAR 09:10 / 02.04.2015

Me protestë kërkojnë implementimin e marrëveshjes kolektive

Sot punëtorët teknikë të disa shkollave fillore dhe të gjitha qendrave të ...

POSTUAR 08:13 / 02.04.2015

Sot dita botërore e Autizmit

Sot është Dita Botërore për Ndërgjegjësimin për Autizimin, shenjat e së ...

POSTUAR 08:12 / 02.04.2015

MLD, masazhi që rrit imunitetin e trupit

Nëse limfa nuk qarkullon siç duhet, atëherë do të kemi krijimin e ënjtjeve në zona të ndryshme të trupit, por gjithashtu do të kemi edhe një imunitet më të ...

POSTUAR 09:40 / 02.04.2015

Legjenda me mjekër e Eurovizionit

Konçita Urst është cilësuar si diva me mjekër. Fitoi shumë famë pas çmimit që mori në festivalin më të madh të këngës në Evropë vitin e kaluar...

POSTUAR 09:43 / 02.04.2015