AAK e shqetësuar për shpeshtimin e vrasjeve në Kosovë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) është e shqetësuar me shpeshtimin ...

POSTUAR 09:47 / 30.03.2015

Rama: Faleminderit nga zemra kuqezinjve

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka përgëzuar dhe falënderuar kuqezinjt...

POSTUAR 20:13 / 29.03.2015

Shpend Ahmeti beson në kualifikim

Fitores së Shqipërisë ju gëzua edhe Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti...

POSTUAR 20:14 / 29.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës kanë bashkuar forcat për të përmirësuar infrastrukturën komunale n...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti nj...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Arrestohet një mësimdhënës për ngacmim seksual

Në Mitrovicë është arrestuar një profesor i edukatës fizike, si i dyshuar ...

POSTUAR 20:32 / 26.03.2015