Sot fillon konferenca ndërfetare

Sot në Prishtinë, fillon një ndër takimi më i madh i dialogut ndërfetar n...

POSTUAR 11:23 / 31.05.2016

Identifikohen problemet e tregjeve komunale

Drejtori i hulumtimeve në Institutin Riinvest, Alban Hashani tha se qëllimi ...

POSTUAR 11:03 / 31.05.2016

KMDLNJ reagon ndaj linçimeve të njerëzve që arrestohen

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, ka reaguar në ...

POSTUAR 11:03 / 31.05.2016

Nuk cakohet lokacion për Ambasadën e Shqipërisë

Gjatë muajve të fundit, Komuna e Prishtinës ka intensifikuar diskutimet me përfaqësuesit e Republikës së Shqipërisë në lidhje me ndërtimin ...

POSTUAR 11:00 / 31.05.2016

Dështon mbledhja e Kuvendit Komunal të Prishtinës

Ka dështuar mbledhja e Kuvendit Komunal të Prishtinës e paraparë që të ...

POSTUAR 10:47 / 31.05.2016

Nesër dihen mënyrat e reagimit për pronat rreth Manastirit

Nesër bëhen publike hapat e parë që do t’i ndërmerr komisioni i dalë nga...

POSTUAR 23:31 / 30.05.2016

Inaugurohet objekti i shkollës `Abendin Rexha-Sandokani`

Është inauguruar objekti i ri i shkollës `Abedin Rexha-Sandokani` me një ...

POSTUAR 16:22 / 30.05.2016

Vitamina D, rëndësia e saj gjatë stinës së verës

Vitaminat dhe mineralet janë shumë të rëndësishme për trupin e njeriut, prandaj duhet të siguroheni çdo ditë që të merrni sasinë e nevojshme të tyre për t...

POSTUAR 11:41 / 31.05.2016

Kina krijon autobusin që do të ecë mbi makinat

Dizenjuesit e “Transit Elevated Bus” në Kinë, kanë publikuar një model të fundit të autobusit. Ky autobus do të përshkojë rrugën sipër makinave të tjera...

POSTUAR 15:43 / 30.05.2016