​Ministri i jashtëm austriak Kurz, sot qëndron në Kosovë

Në kuadër të vizitave në Ballkan, ministri për Punë të Jashtme i Republik...

POSTUAR 07:16 / 11.02.2016

MSA më 12 shkurt në Këshillin e BE-së

Marrëveshja e Stabilizim Asocimit pritet që të miratohet nga Këshilli i Çë...

POSTUAR 21:15 / 10.02.2016

Haradinaj: Nuk lodhem fare për vlerësimet e Ymerit

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj tha se ...

POSTUAR 20:33 / 10.02.2016

Begaj: Do të qeveris i vetëm

Kryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj si dhe kryetari i degës së LDK-së në këtë Komunë,Sami Kafexholli, kanë folur në lidhje me ...

POSTUAR 01:03 / 11.02.2016

1.9 milionë euro nga Fondi Zhvillimor për komunat veriore

Gati 1.9 milionë euro të tjera janë dhënë për komunat veriore të Kosovës...

POSTUAR 22:17 / 10.02.2016

Gjilani nis pastrimin e ambienteve të hapura

Drejtoria e Shërbimeve Publike, në bashkëpunim me kompaninë “Eko-Higjiena...

POSTUAR 15:58 / 10.02.2016

Veliu priti kryeshefin ekzekutiv të Postës së Kosovës

Kryetari i Komunës së Podujevës, z.Agim Veliu, priti sot në një takim ...

POSTUAR 14:19 / 10.02.2016