Zharku u pranua profesor pa asnjë punim shkencor

Arkëtari i LDK-së – partisë së Kryeministrit Isa Mustafa, tash do të ligj...

POSTUAR 11:02 / 26.05.2015

Posta kërkon anëtarësim në UPU

Posta e Kosovës sërish ka kërkuar anëtarësim në Unionin Postar Universal (...

POSTUAR 10:10 / 26.05.2015

Gjatë një viti grevë pati edhe të vdekur

Greva e punëtorëve të Fabrikës së Gypave të Ferizajt, e cila ka filluar q...

POSTUAR 09:29 / 26.05.2015

Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Modifikohet BMW Z4

Kompania polake për rregullimin e veturave, Carlex Design, deri tash ka qenë e njohur për modifikimin e enterierit...

POSTUAR 14:53 / 25.05.2015