Mogherini sot në Kosovë

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe Politika të Sigurisë, Federica Mogherini, sot do të qëndrojë në një vizitë zyrtare në Kosovë.

Mogherini sot në Kosovë

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme dhe ...

POSTUAR 07:45 / 05.05.2016

Sot inaugurohet “Baza e parë e UÇK-së”

Sot në fshatin Lladoc të Podujevës do të inaugurohet Kompleksi Memorial “...

POSTUAR 07:49 / 05.05.2016

​Jahjaga: Gratë në Kosovë kanë kontribuar në shtetndërtim

Jahjaga ka marrë pjesë sot në hapjen e Samitit Global të Grave në ...

POSTUAR 22:51 / 04.05.2016

Investime prej 19.5 milionë euro në qytetin e Mitrovicës

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, takoi përfaqësuesit e 21 bizneseve vendore dhe ndërkombëtare që parashihet të investojnë n...

POSTUAR 16:38 / 04.05.2016

Gjilani, model për arsim cilësor në nivel Republike

Gjilani tashmë është model dhe pikë referente të një arsimi cilësor në ...

POSTUAR 15:13 / 04.05.2016

Mitrovica shpall ditët e biznesit

Me rastin e shënimit të ditëve të biznesit në komunën e Mitrovicës, ...

POSTUAR 10:59 / 04.05.2016

Rahoveci inkason 337 mijë euro

Komuna e Rahovecit për tre muaj ka inkasuar mbi 337 mijë euro nga 1 158 014 ...

POSTUAR 16:15 / 03.05.2016

Si të jeni më komunikativ

Vështirësia për të folur dhe për t`u dukur më komunikativ, sidomos kur njiheni me njerëz të rinj, ndodhë pasi që nuk dini si duhet të silleni me ta dhe t`i bë...

POSTUAR 21:01 / 04.05.2016