​Digjet një shtëpi në Skënderaj, arrestohet një person

Policia e Kosovës në rajonin e Skënderajt ka marrë informatën se sot rreth orës 10:00 një shtëpi është kapluar nga zjarri...

POSTUAR 20:34 / 12.02.2016

Komuna largon taksistët ilegal

Pas protestës të para dy ditëve të punëtorëve të Trafikut Urban, Komuna e...

POSTUAR 16:56 / 12.02.2016

Inspektohen punimet në fabrikën e ujit në Shkabaj

Përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim KFW vizituan për tre ditë ...

POSTUAR 11:30 / 12.02.2016

Gjoba për hedhjen e mbeturinave pa vend

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor thotë se nga e hëna ka hyrë ...

POSTUAR 11:00 / 12.02.2016