Marevci: Svarqa po shkel sërish ligjin

PDK ka theksuar se kryetarit Svarqa, ka bërë shkelje të ligjeve dhe rregulloreve të legjislacionit të shtetit tonë, ligjit për prokurimin ...

POSTUAR 17:28 / 07.10.2015

​Ministri Demolli vizitoi Mitrovicën

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Haki Demolli, ka vizituar të më...

POSTUAR 15:52 / 07.10.2015

Projekt për furnizim me ujë për 9 fshatra në Kaçanik

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, ka pritur sot në ...

POSTUAR 15:35 / 07.10.2015

​GAP: Investimi në Termokos i dobishëm

Investimi prej 37 milionë euro në sistemin e koogjenerimit ka zvogëluar ...

POSTUAR 11:51 / 07.10.2015

Modifikohet BMW M5

Kompania amerikane për rregullimin e veturave, PSI, është përkujdesur për modifikimin e modelit BMW-së M5 (F10...

POSTUAR 12:41 / 05.10.2015